Din totalentreprenør for nybygg og rehabilitering

Slogen – Vestlandshus

Det er noe monumentalt over Slogens fremtoning – virkelig et hus for den kresne! Generøse yter og en følelse av luksus kjennetegner dette huset. Allrommene i hovedetasjen er luftige, og gir flere muligheter for møblering. Herfra har du direkte utgang til stor terrasse med plass til både spisebord og sofagruppe. Dette er virkelig det perfekte huset for sosiale samlinger! hele 3 av 4 soverom har walk-in garderobe, og soveromsfløyen i hovedetasjen gir deg nesten en hotellfølelse. Fra stuen på grunnplan kan du gå direkte til uteområdet.

Slogen

252 m2

  • Lekker design
  • 4 soverom hvorav 3 stk med walk-in garderobe
  • Romslige allrom
  • Store uteområder

Kontakt oss

Jørn Andreas Bekkevold

Daglig leder

Tlf: 000 00 000
E-post: jorn@bekkevold.no

Per Bekkevold

Kalkulatør

Tlf: 000 00 000
E-post: per@bekkevold.no

Monica Frey

Adm/kontor

Tlf: 000 00 000
E-post: monica@bekkevold.no