Din totalentreprenør for nybygg og rehabilitering

Bladet – Vestlandshus

I denne eneboligen har du muligheten til å få det praktiske og gjennomførte hjemmet du alltid har ønsket deg. Løsninger som soverom med walk-in garderobe, eget vaskerom med tilknyttet bod, loftstue i to soner og store soverom, gjør hverdagen enklere og man kan nyte familielivet på flere måter. Kjøkken og stue har god plass til både familie og venner, og deler av uteplassen er overbygd. Det skader heller ikke å ha dobbel garasje med inngang til huset via vaskerommet, eller at det første man møter når man går inn inngangsdøren, er en elegant og luftig hall.

Bladet

308 m2

  • Eksotisk, nyskapende og funksjonelt!
  • Store vindu gir ekstra romfølelse
  • Luksuriøse og snertne detaljer
  • Overbygde solplasser
  • 4 soverom