Din totalentreprenør for nybygg og rehabilitering

Aksla – Vestlandshus

Aksla er en perfekt miks av det praktiske og det estetiske! Her har arkitekten hatt som mål å designe et lekkert hus som også ivaretar hverdagens behov; det er tegnet inn luftige allrom, som lar deg nyte samvær, matlaging og familieliv. Den lekre peisen som en perfekt romdeler, slik at man får tydelige soner, og via den romslige soversomsfløyen har man også tilgang til en praktisk bod. To av soverommene er plassert i underetasjen, sammen med en praktisk tv-stue. Huset har generøse uteområder i alle retninger, noe som gir deg mulighet til å benytte terrassen hele dagen. Garasjen skiller utleieleiligheten fra resten av huset, og gir stor grad av privatliv.

Aksla

260 m2

  • Store vinduer og mye uteplass
  • Integrert garasje
  • Utleieleilighet
  • Inntil 5 soverom